NIEUWE WORKSHOP MET BILL BENGSTON GEOPEND
MET NEDERLANDSE VERTALING

VOOR HET EERST KUN JE OOK LIVE-STREAMEN!
LEES HIERONDER MEER

ENERGY HEALING MET BILL BENGSTON VAN 6 T/M 10 DECEMBER 2019

De workshop 16-17 maart 2019 was binnen 1 week uitverkocht met meer dan 300 deelnemers! Een groot aantal mensen waren te laat en vroegen om een extra workshop. Ik heb Bill weten over te halen om in zijn drukke agenda tijd vrij te maken en nogmaals naar Nederland te komen. Dit keer voor een 4-daagse workshop van 6 t/m 10 december 2019. De workshop is op mijn nieuwe centrum New Eden in Friesland. Er is plek voor 30 mensen intern en nog eens 30 mensen die verblijven in een B&B of bij familie in de buurt.

VOOR WIE IS DEZE WORKSHOP GESCHIKT?

Deze workshop is voor iedereen die voor zichzelf of een ander geïnteresseerd is in energetische heling. Je kunt meedoen als patiënt, therapeut of arts, maar ook gewoon omdat je je helende capaciteiten wilt versterken naar je kinderen of huisdieren toe. De geboden methode in combinatie met de kracht van groepsenergie kan bovendien oude pijnpatronen verzachten, conflicten in relaties helen, financiële situaties doen doorstromen, kortom, een positieve invloed uitoefenen op vrijwel elk aspect van je leven. Na de workshop organiseer ik een aantal supportmogelijkheden om je vaardigheden in deze vorm van energetische genezing verder uit te bouwen.

WIE IS BILL BENGSTON?

Bill Bengston is een Amerikaanse wetenschapper die met zijn methode van energetische genezing spectaculaire resultaten bij muizen met kanker behaalt. Wanneer deze resultaten zouden bestaan met betrekking tot het toedienen van een medicijn zou het direct wereldnieuws zijn. Nu worden de resultaten van zijn onderzoek echter buiten het nieuws gehouden. Toen ik voor het eerst zijn lezing over energetische genezing hoorde was ik gegrepen en ik ben blij Bengston voor de tweede keer naar Nederland te kunnen halen.

BILL BENGSTON's LEZING VOOR WETENSCHAPPERS

Bengston is wanneer hij de wetenschappelijke wereld toespreekt kritisch en afstandelijk, hetgeen mij in het begin afstootte (zie de video hieronder). Deze stugge houding is echter zijn manier om met de sceptische instelling van zijn collega’s om te gaan. Ik heb hem de afgelopen maanden persoonlijk leren kennen als een zeer warme en open persoonlijkheid en op die manier zul je hem op het door mij georganiseerde event dan ook ontmoeten.

EEN AANTAL FEITEN OP EEN RIJ

Bengston is een wetenschapper die op een gegeven moment in aanraking kwam met een energetisch genezer die opvallende resultaten had bij (kanker)patiënten. Hij vroeg zich af of de werkwijze van deze genezer ook door anderen met succes zou kunnen worden toegepast. Om dit te onderzoeken leerde hij de werkwijze aan een groep studenten die allen sceptisch tegenover energetische genezing stonden. Tot zijn grote verbazing waren deze studenten binnen enkele weken in staat om opvallende resultaten te bereiken bij muizen met kanker, hoe agressiever de tumor, hoe beter de resultaten.

Sindsdien heeft Bengston zijn experimenten met muizen met kanker onder tal van gecontroleerde omstandigheden en in verschillende laboratoria met succes herhaald. Zoals reeds eerder aangegeven zouden de resultaten van zijn experimenten wanneer het een specifiek medicijn betrof vandaag nog wereldnieuws zijn. Om dat het echter een vorm van energetische genezing betreft worden de uitkomsten van zijn onderzoek door de wetenschappelijke wereld ‘stilgezwegen’.

Omdat Bengston vanuit de wetenschap weinig steun krijgt in het beschikbaar maken van zijn methode heeft hij besloten om het grote publiek direct te informeren over zijn werk middels een boek, video’s, lezingen en workshops.

DISCLAIMER

Het is belangrijk dat we kritisch blijven, zelfs ten aanzien van de wetenschappelijke onderbouwing van Bengston zijn experimenten; mensen zijn immers geen muizen. En ook al zijn er bij mensen inmiddels ook opvallende effecten gemeld, de aantallen en de uiteenlopende omstandigheden waaronder deze plaatsvonden maken het moeilijk deze effecten als wetenschappelijk bewijs te kunnen aanvoeren. Toch kunnen we volgens mij onze ogen niet sluiten voor de uitkomsten van Bengston zijn onderzoek en wil ik zijn methode met mijn netwerk delen om samen te onderzoeken wat we ermee – naast een goede medische diagnose en behandeling – kunnen bereiken.

EXTRA KRACHT

Je kunt in je eentje een auto die niet wil starten aanduwen maar dan moet je wel van heel goede huize komen. Echter, wanneer je diezelfde auto met acht vrienden aanduwt is het niet alleen makkelijk, je kunt onderweg zelfs een hoop plezier met elkaar maken. Op een vergelijkbare manier is het op eigen kracht energetisch genezen veel moeilijker dan wanneer je dat samen met anderen doet. De energie en de ‘intelligentie’ van de groep kan zaken makkelijk maken die voor jou alleen vrijwel niet te bereiken zijn. Iemand die wetenschappelijk onderzoek heeft gedaan naar de kracht van gezamenlijke geneesintenties is Lynne MacTaggart. Zij is bekend van de boeken ‘Het veld’, ‘Het intentie experiment’ en ‘De Power of Eight’. Ik zal tijdens de lezing en workshop gegevens van haar onderzoek naar voren brengen en ook mijn eigen ervaringen delen die ik de laatste jaren met de supportgroepen ‘Spontane genezing’ en de grote Zhinengworkshops heb opgedaan.

4-DAAGSE WORKSHOP VAN 6 T/M 10 DECEMBER 2019

  • Workshop energetische genezing met Bill Bengston en Henk Fransen. Bill is leidend en Henk Fransen vertaalt en geeft extra inspiraties vanuit zijn achtergrond als arts.
  • 6 december ben je welkom vanaf 16.00 uur en hebben we om 18.00 uur een gezamenlijk diner en aansluitend een introductielezing over de wetenschappelijke experimenten van Bill Bengston.
  • De lestijden op de daarop volgende dagen zijn van 10.00 tot 13.00 uur en van 15.00 tot 18.00 uur.
  • Avondprogramma’s zijn open en worden waar passend ingevuld door Henk Fransen met gerelateerde onderwerpen (bijvoorbeeld psychosomatiek en spontane genezing).
  • Op 10 december sluiten we om 13 uur af met een gezamenlijke lunch.
  • Centrum New Eden, Sparjeburd 2, 8409 CK Hemrik in Friesland.
  • Met overnachting is de all in ticketprijs tijdelijk € 695,- (in plaats van € 845,-).
  • Zonder overnachting is de all in ticketprijs tijdelijk € 495,-.
  • Overnachtingen zijn op basis van een 2-persoonskamer. Vrouwen worden bij vrouwen ingedeeld en mannen bij mannen (tenzij je aangeeft dat je met je partner of naaste komt natuurlijk).
  • Maximaal aantal deelnemers: 30 met overnachtingen en 30 zonder overnachtingen.

CENTRUM NEW EDEN

LIVE-STREAMEN:
VOOR HET EERST KUN JE HET EVENT OOK THUIS
VANACHTER JE COMPUTER VOLGEN!

Omdat ook dit event weer zo snel was uitverkocht, creëren we de unieke mogelijkheid van live-streaming: volg het gehele event vanuit huis achter je computer voor slechts €195,-.

TIP:
Vraag een vriend of vriendin om het samen te doen.
Het kost je dan slechts €97,50 per persoon en je kunt bovendien samen oefenen!
Ook na de workshop heb je dan iemand om je vaardigheden verder te ontwikkelen.

Researchdata van Bengston’s onderzoek laten bovendien zien dat je vanuit huis automatisch wordt verbonden met het genezende energieveld dat we LIVE op New Eden creëren. En je mag wanneer je het event middels streaming hebt gevolgd ook deelnemen aan onze helingscirkels die we overal in Nederland en Belgie opstarten.

Menu