NIEUWE WORKSHOP MET BILL BENGSTON
MET NEDERLANDSE VERTALING

INSCHRIJVING GESLOTEN

Nog 1 week te gaan tot het 4-daagse event met Bill Bengston! Begin november heb ik geskypet met Bill en zijn vrouw Margaret om te praten over de verschillende aspecten van de workshop, zoals: voor wie is precies de live-streaming bedoeld? Maar ook: wat zijn de laatste ontwikkelingen in Bill’s research naar healing d.m.v. cycling? Hieronder kun je de video-opnamen van ons gesprek zien. Mét een grappige blooper! 😉

Onder deze video’s vind je meer algemene informatie over de energetische helingsmethode van Bill Bengston en de wetenschappelijk bewezen resultaten ervan. Ook kun je je onder aan de pagina inschrijven voor het komende event.

Bengston over live-streaming

Op deze video spreken Bill en zijn vrouw over de mogelijkheid van live-streaming. Onderzoek heeft aangetoond dat je óók op afstand deel wordt van het helende veld dat tijdens het event wordt gecreëerd. Je profiteert dus gewoon van alle voordelen die dat biedt, zelfs wanneer je (delen van) de opnamen pas later terugkijkt.

Bengston over de doelgroep van het event

Omdat de cycling-methode niet alleen helend werkt voor de ontvanger, maar ook voor de gever, is het event interessant voor iedereen die de kwaliteit van zijn leven naar een hoger plan wil tillen. Bovendien blijken de healings niet alleen het lichaam te kunnen helpen helen, maar ook emoties en pijnlijke gedachtepatronen.

Blooper tijdens de opnamen

Tijdens het Skype-gesprek maakten we meerdere losse opnamen. Maar omdat Bill en Margaret niet konden zien wanneer ik opnam en wanneer niet, spraken ze soms verder over een opname die ik al had afgesloten, terwijl ik dus alweer een nieuwe opname aan het maken was. Hilarisch!
🙂

Bengston over zijn superinteressante nieuwe bevindingen

Bill onderzoekt momenteel hoe hij de helende effecten van een behandeling kan overdragen op materie of zelfs ‘golven’. Daarmee zou hij dan bijvoorbeeld ‘tabletten’ kunnen maken met helende energie, of healings kunnen ‘opnemen’ op muziek, zodat de effecten tijdens het beluisteren daarvan worden overgedragen. Meer info tijdens de workshop.

LIVE-STREAMING

Nadat het event was volgeboekt, heb ik heel veel aanvragen gekregen van mensen die ook nog graag mee wilden doen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar mogelijkheden daartoe. Zo ben ik bij live-streaming uitgekomen, een technische ontwikkeling waardoor we het event kunnen opnemen en direct uitzenden. Hierdoor kun je dus het hele event thuis achter je computer LIVE volgen en ook nog de opnamen terugkijken tot een week daarna!

Researchdata uit Bengston’s onderzoek laten zien dat je ook op afstand automatisch verbonden bent met het genezende energieveld dat we opbouwen op New Eden. Bovendien mag je, wanneer je het event middels streaming hebt gevolgd, ook deelnemen aan de helingcirkels die we na het event in maart van dit jaar zijn begonnen in Nederland en in België.

TIP:
Vraag een vriend of vriendin om samen deel te nemen aan de live-streaming! Het kost je dan slechts € 97,50 per persoon en je kunt bovendien samen oefenen. Ook na de workshop heb je dan iemand met wie je je vaardigheden verder kunt ontwikkelen.

PRAKTISCHE INFORMATIE LIVE-STREAMING

 • Je kunt het hele event LIVE volgen (6-10 december 2019):
  – 6 december de lezing van 19.30 tot ongeveer 22.00 uur;
  – 7, 8 en 9 december de workshop van 10.00 – 13.00 uur en van 15.00 – 18.00 uur:
  – 10 december de workshop van 10.00 tot ongeveer 14.00 uur.
 • JE KUNT ALLE OPNAMEN TERUGKIJKEN TOT 1 WEEK NA HET EVENT.
 • DIRECT NA BETALING ONTVANG JE EEN LINK NAAR ENKELE KORTE VOORBEREIDENDE VIDEO’S VAN BENGSTON (BEKIJK DEZE VIDEO’S VOORDAT DE WORKSHOP BEGINT).
 • Op 6 december krijg je per mail je inloggegevens toegestuurd.
 • Met je inloggegevens kun je op een afgeschermde pagina het event volgen en de opnamen terugkijken.
 • Prijs: eenmalig € 195,-.
 • Het is technisch mogelijk om je inloggegevens te delen met een ander die op een andere computer het event volgt. Zo kun je samen meedoen voor de prijs van 1. Je betaalt dan dus slechts € 97,50 per persoon voor het hele event (je regelt dat onderling; zowel de betaling aan elkaar als de uitwisseling van de inloggegevens).

ALGEMENE INFORMATIE:

ENERGY HEALING MET BILL BENGSTON VAN 6 T/M 10 DECEMBER 2019

Ook de workshop van 16-17 maart 2019 was binnen 1 week uitverkocht (met meer dan 300 deelnemers!). Een groot aantal mensen waren te laat en vroegen om een extra workshop. Ik heb Bill weten over te halen om in zijn drukke agenda tijd vrij te maken en nogmaals naar Nederland te komen. Dit keer voor een 4-daagse workshop van 6 t/m 10 december 2019. De workshop is op mijn nieuwe centrum New Eden in Friesland. Er is plek voor 30 mensen intern en nog eens 30 mensen die verblijven in een B&B of bij familie in de buurt.

VOOR WIE IS DEZE WORKSHOP GESCHIKT?

Deze workshop is voor iedereen die voor zichzelf of een ander geïnteresseerd is in energetische heling. Je kunt meedoen als patiënt, therapeut of arts, maar ook gewoon omdat je je helende capaciteiten wilt versterken naar je kinderen of huisdieren toe. De geboden methode in combinatie met de kracht van groepsenergie kan bovendien oude pijnpatronen verzachten, conflicten in relaties helen, financiële situaties doen doorstromen, kortom, een positieve invloed uitoefenen op vrijwel elk aspect van je leven. Na de workshop organiseer ik een aantal supportmogelijkheden om je vaardigheden in deze vorm van energetische genezing verder uit te bouwen.

WIE IS BILL BENGSTON?

Bill Bengston is een Amerikaanse wetenschapper die met zijn methode van energetische genezing spectaculaire resultaten bij muizen met kanker behaalt. Wanneer deze resultaten zouden bestaan met betrekking tot het toedienen van een medicijn zou het direct wereldnieuws zijn. Nu worden de resultaten van zijn onderzoek echter buiten het nieuws gehouden. Toen ik voor het eerst zijn lezing over energetische genezing hoorde was ik gegrepen en ik ben blij Bengston voor de tweede keer naar Nederland te kunnen halen.

BILL BENGSTON's LEZING VOOR WETENSCHAPPERS

Bengston is wanneer hij de wetenschappelijke wereld toespreekt kritisch en afstandelijk, hetgeen mij in het begin afstootte (zie de video hieronder). Deze stugge houding is echter zijn manier om met de sceptische instelling van zijn collega’s om te gaan. Ik heb hem de afgelopen maanden persoonlijk leren kennen als een zeer warme en open persoonlijkheid en op die manier zul je hem op het door mij georganiseerde event dan ook ontmoeten.

EEN AANTAL FEITEN OP EEN RIJ

Bengston is een wetenschapper die op een gegeven moment in aanraking kwam met een energetisch genezer die opvallende resultaten had bij (kanker)patiënten. Hij vroeg zich af of de werkwijze van deze genezer ook door anderen met succes zou kunnen worden toegepast. Om dit te onderzoeken leerde hij de werkwijze aan een groep studenten die allen sceptisch tegenover energetische genezing stonden. Tot zijn grote verbazing waren deze studenten binnen enkele weken in staat om opvallende resultaten te bereiken bij muizen met kanker, hoe agressiever de tumor, hoe beter de resultaten.

Sindsdien heeft Bengston zijn experimenten met muizen met kanker onder tal van gecontroleerde omstandigheden en in verschillende laboratoria met succes herhaald. Zoals reeds eerder aangegeven zouden de resultaten van zijn experimenten wanneer het een specifiek medicijn betrof vandaag nog wereldnieuws zijn. Om dat het echter een vorm van energetische genezing betreft worden de uitkomsten van zijn onderzoek door de wetenschappelijke wereld ‘stilgezwegen’.

Omdat Bengston vanuit de wetenschap weinig steun krijgt in het beschikbaar maken van zijn methode heeft hij besloten om het grote publiek direct te informeren over zijn werk middels een boek, video’s, lezingen en workshops.

DISCLAIMER

Het is belangrijk dat we kritisch blijven, zelfs ten aanzien van de wetenschappelijke onderbouwing van Bengston zijn experimenten; mensen zijn immers geen muizen. En ook al zijn er bij mensen inmiddels ook opvallende effecten gemeld, de aantallen en de uiteenlopende omstandigheden waaronder deze plaatsvonden maken het moeilijk deze effecten als wetenschappelijk bewijs te kunnen aanvoeren. Toch kunnen we volgens mij onze ogen niet sluiten voor de uitkomsten van Bengston zijn onderzoek en wil ik zijn methode met mijn netwerk delen om samen te onderzoeken wat we ermee – naast een goede medische diagnose en behandeling – kunnen bereiken.

EXTRA KRACHT

Je kunt in je eentje een auto die niet wil starten aanduwen maar dan moet je wel van heel goede huize komen. Echter, wanneer je diezelfde auto met acht vrienden aanduwt is het niet alleen makkelijk, je kunt onderweg zelfs een hoop plezier met elkaar maken. Op een vergelijkbare manier is het op eigen kracht energetisch genezen veel moeilijker dan wanneer je dat samen met anderen doet. De energie en de ‘intelligentie’ van de groep kan zaken makkelijk maken die voor jou alleen vrijwel niet te bereiken zijn. Iemand die wetenschappelijk onderzoek heeft gedaan naar de kracht van gezamenlijke geneesintenties is Lynne MacTaggart. Zij is bekend van de boeken ‘Het veld’, ‘Het intentie experiment’ en ‘De Power of Eight’. Ik zal tijdens de lezing en workshop gegevens van haar onderzoek naar voren brengen en ook mijn eigen ervaringen delen die ik de laatste jaren met de supportgroepen ‘Spontane genezing’ en de grote Zhinengworkshops heb opgedaan.

4-DAAGSE WORKSHOP VAN 6 T/M 10 DECEMBER 2019

 • Workshop energetische genezing met Bill Bengston en Henk Fransen. Bill is leidend en Henk Fransen vertaalt en geeft extra inspiraties vanuit zijn achtergrond als arts.
 • 6 december ben je welkom vanaf 16.00 uur en hebben we om 18.00 uur een gezamenlijk diner en aansluitend een introductielezing over de wetenschappelijke experimenten van Bill Bengston.
 • De lestijden op de daarop volgende dagen zijn van 10.00 tot 13.00 uur en van 15.00 tot 18.00 uur.
 • Avondprogramma’s zijn open en worden waar passend ingevuld door Henk Fransen met gerelateerde onderwerpen (bijvoorbeeld psychosomatiek en spontane genezing).
 • Op 10 december sluiten we om 13 uur af met een gezamenlijke lunch.
 • Centrum New Eden, Sparjeburd 2, 8409 CK Hemrik in Friesland.
 • Met overnachting is de all in ticketprijs tijdelijk € 695,- (in plaats van € 845,-).
 • Zonder overnachting is de all in ticketprijs tijdelijk € 495,-.
 • Overnachtingen zijn op basis van een 2-persoonskamer. Vrouwen worden bij vrouwen ingedeeld en mannen bij mannen (tenzij je aangeeft dat je met je partner of naaste komt natuurlijk).
 • Maximaal aantal deelnemers: 30 met overnachtingen en 30 zonder overnachtingen.

CENTRUM NEW EDEN

LIVE-STREAMING

Ik heb nadat het event volgeboekt was heel veel aanvragen gekregen van mensen die ook nog mee wilden doen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar mogelijkheden daartoe. Zo ben ik bij live-streaming uitgekomen. Een technische ontwikkeling waardoor we het event kunnen opnemen en direct uitzenden. Hierdoor kun je thuis achter je computer het hele event LIVE volgen en ook nog de opnamen tot een week na het event terugkijken!

Researchdata van Bengston’s onderzoek laten zien dat je vanuit huis automatisch ook verbonden met het genezende energieveld dat we op New Eden tijdens het 4-daagse event opbouwen. En je mag wanneer je het event middels streaming hebt gevolgd ook deelnemen aan onze helingscirkels die we na het event in maart van dit jaar in Nederland en Belgie hebben opgestart.

TIP:
Vraag een vriend of vriendin om het samen te doen. Het kost je dan slechts €97,50 per persoon en je kunt bovendien samen oefenen! Ook na de workshop heb je dan iemand om je vaardigheden verder te ontwikkelen.

PRAKTISCHE INFORMATIE LIVE-STREAMING

 • Je kunt het hele event LIVE volgen (6-10 december 2019):
  – 6 december de lezing van 19.30 tot ongeveer 22.00 uur;
  – 7, 8 en 9 december de workshop van 10.00 – 13.00 uur en van 15.00 – 18.00 uur:
  – 10 december de workshop van 10.00 tot ongeveer 14.00 uur.
 • JE KUNT ALLE OPNAMEN TERUGKIJKEN TOT 1 WEEK NA HET EVENT.
 • DIRECT NA BETALING ONTVANG JE EEN LINK NAAR ENKELE KORTE VOORBEREIDENDE VIDEO’S VAN BENGSTON (BEKIJK DEZE VIDEO’S VOORDAT DE WORKSHOP BEGINT).
 • Op 6 december krijg je per mail je inloggegevens toegestuurd.
 • Met je inloggegevens kun je op een afgeschermde pagina het event volgen en de opnamen terugkijken.
 • Prijs: eenmalig € 195,-.
 • Het is technisch mogelijk om je inloggegevens te delen met een ander die op een andere computer het event volgt. Zo kun je samen meedoen voor de prijs van 1. Je betaalt dan dus slechts € 97,50 per persoon voor het hele event (je regelt dat onderling; zowel de betaling aan elkaar als de uitwisseling van de inloggegevens).
Menu